HTML

Mittudomain

Sokmindenről, lenne benne sorozatokról saját vélemény, aktuális hazai politika, jó nők, hülye hírek a nagyvilágból, idézetek hülye emberektől és azok közös kikacagása .

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Győzőőkeee

2007.10.30. 09:46 Mr. President (törölt)

Igen végre tegnap elérkezett az az általam is régen várt pillanat, amikor az rtl megint műsorra tűzte mindenki kedvencét Győzikét. És végre ebben a részben elérkezett egy olyan pillanat ami soha eddig a reality magyarországi történetében! Az történt, hogy Gáspár Győző és hites felesége Gáspár Beja ( Beja asszony) végre úgy beszélgetett egymással, hogy nem tudták hogy veszik a kamerák, és így nagyon is nyíltra sikeredett. Észre lehetett venni a különbséget, Győző kicsit durvább volt a szokásosnál, Beja asszony meg csendesebb. Mindegy az korrekt volt a csatornától, hogy bevágták ezt a részt is igazán nem volt kötelességük, de megtették. Aztán volt még benne olyan rész ahol Virágot akarta Győző úszásra nevelni egy üvegasztalon szerintem ez volt a csúcspont. És előre látom magam előtt ismerőseimet, amint leoltják hogy ez milyen egy igénytelen műsor, és azt is előre látom, hogy már megint a Barátok Köztnél is jobban fogja verni nézettségben a konkurens adókat.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://damn.blog.hu/api/trackback/id/tr67212790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása